Strategie

CREATIEVE STRATEGIE VOOR MERKEN MET IMPACT

Wat maakt dat ene product, die dienst of organisatie nu net anders? Door technologische ontwikkelingen is er meer mogelijk dan ooit, maar lijkt alles steeds meer op elkaar. Juist daarom geloven we niet in gekunstelde beelden, maar zoeken we door de combinatie van visie, inzicht, data en energie naar oprechte en onderscheidende schoonheid. In merk, branding, campagnes en content. Want daarin vind je echte merkbeleving die verandering teweeg brengt. En die alle opportunities benut.

De route naar een duurzame strategie met Merkhelder

Ambitieuze professionals en ondernemers hebben visie en weten waar ze heen willen. Het is aan ons om ze uit te dagen, inspireren en ze te faciliteren. Om die focus met het merk te manifesteren. Dit doen we met merk- en creatieve strategie, maar ook met de juiste strategie voor campagnes, content en online. Voor de definitie van het merk en de beleving gebruiken we Merkhelder. Ons beproefde model waarmee we in de vorm van een merkmanifest of uitgebreide rapportage mogelijkheden screenen en merkroutes bepalen.

De koers voor de merken van de toekomst

Vanuit een pragmatische aanpak halen we in drie strategische sessies alle benodigde informatie boven tafel. Waarbij we als het nodig is ambassadeursgroepen betrekken voor extra verdieping. In essentie gaat het om het toepassen van het model, het voeren van de inhoudelijke discussie en het stellen van de juiste vragen. Ook al zijn ze soms moeilijk. Wij weten dat ze onmisbaar zijn voor een duurzame strategie.

Met behulp van een mix aan bestaande en eigen modellen geven we structuur aan de informatie en bouwen we stap voor stap richting de uiteindelijke strategie. Persona’s, touchpoint analyses, de klantreis; met onder andere deze tools en theorieën komen we tot de verborgen schoonheid van merken. Zo bepalen wij de koers voor duurzaam resultaat en bouwen we mee aan de sterke merken van de toekomst.

Benieuwd naar de duurzame strategie voor jouw merk of organisatie? Neem vrijblijvend contact op, we inspireren je graag.

BENIEUWD WAT MERKHELDER KAN BETEKENEN VOOR JOUW WERK?

Neem contact op met Paul Verbunt, onze merkstrateeg.

FLAIM US

(0162) 457 391

info@flaim.nl

Heuvel 14, 4901 KC OOSTERHOUT, NEDERLAND