Campagnes

Creatieve campagnes met impact

Een campagnestrategie die onze creativiteit combineert met dashboarding en growth hacking. Dat is waar we met onze creatieve expertise aan bijdragen. Met onze eigen specialisten of samen met de media- of online professionals van de klant werken we aan de stevige maar altijd geraffineerde campagnestrategie die de basis vormt om impactvolle campagnes te maken.

Slimme offline & online marketing campagnes 

We ontwikkelen always-on campagnes, lanceringscampagnes, activaties, interne motivatiecampagnes en events & beurzen. Online marketing is altijd een cruciaal onderdeel van de mix. Zeker in dit digitale tijdperk. Onze kracht is om deze waar relevant te combineren met offline communicatie. Juist omdat deze communicatiemiddelen elkaar merkbaar versterken.

Campaigning is a way of work. Wij willen afrekenbaar zijn. Ons big idea in combinatie met de media-inzet moet iets teweegbrengen, online en offline PUNT.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze creatieve datagedreven campagnes voor jouw merk of organisatie? Neem vrijblijvend contact op, we inspireren je graag.

Benieuwd naar onze nieuwe data-driven 1-op-1 campagne-aanpak?

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Madelon Milbou.

FLAIM US

(0162) 457 391

info@flaim.nl

Heuvel 14, 4901 KC OOSTERHOUT, NEDERLAND