Expertise

STRATEGIE, ONTWIKKELING EN CREATIE VOOR DUURZAME MERKEN

Een goed verhaal komt pas echt binnen als merk, branding en creatie naadloos in elkaar verweven zijn. FLAIM helpt organisaties om dit te realiseren met slimme strategie en eersteklas creatie die impact maakt.

Eigenzinnige merken met impact
Wij zijn het creative agency dat uitdaagt om verder te gaan. Een sterk merk bouw je tenslotte niet zomaar. Met een club vol eigenzinnige creatieve karakters brengen we merken en mensen verder. Bevlogen, energiek en verrassend creatief. Van blauwdruk voor een succesvol merk met ons unieke Merkhelder model tot de volledige branding of (digitale) vormgeving van creaties; wij geven letterlijk en figuurlijk vorm aan de (merk)ambities van onze klanten.

Benieuwd hoe we dat doen? Lees hieronder meer over onze aanpak of maak direct een afspraak.

STRATEGIE

Visie, ervaring, inzichten, data en creatieve skills combineren tot een strategie met impact. FLAIM doet het. Voor merk, campagne, creatie en content. Alles begint met een slimme strategie.

Lees meer >

 

BRANDING

Consistent creatief zijn. Zo creëren we de grote lijn in merkontwikkeling zonder het oog voor detail te verliezen. Een goede merkstrategie uit zich in een onderscheidend concept dat bestaat uit de combinatie tussen strategic copy en pakkend design dat in dienst staat van een merk met toekomst.

Lees meer >

 

CAMPAGNES

FLAIM realiseert creatie die de basis vormt voor succesvolle brandingcampagnes. Samen met media- en online marketingspecialisten creëren we de verbinding tussen onderscheidende online en offline creatie en doelgerichte distributie. Met resultaten om trots op te zijn.

Lees meer >

 

CONTENT

Alles is content. Wij creëren content en tools die je wil zien. Die eager to read en eager to watch is. Van video tot design en van copywriting tot animatie; wij leveren de creatie die de werkelijkheid glans geeft en verhalen tot leven brengt.

Lees meer >

 

Onze branding en creatie geeft merken glans
FLAIM is allesbehalve het klassieke reclamebureau dat ‘wel even een commercial of advertentie in elkaar zet’. Het klassieke reclamevak is zijn glans verloren. De tijd van de gekunstelde reclame voorbij. Wij zijn een creative agency dat vanuit slimme strategie en eersteklas creatie glans terug geeft aan de werkelijkheid. Dat het beste in merken naar boven haalt en ze duurzaam én geloofwaardig maakt. En zo een merk creëert om van te houden.

Een creatief bureau dat agile werkt? Yes!
Met een agile werkwijze en vaste klantteams met creatief strateeg, art director, copywriter en projectmanager zijn we misschien een vreemde eend in de bijt. Voor ons is het echter dé manier waarmee we duurzame merken en ijzersterke creatie creëren. Op het moment en de plek waar we het meeste impact maken. Het maakt ons ook afrekenbaar op resultaat. Zo weet je ook direct wat je aan ons hebt. En die transparantie, daar houden we van.

Wil je meer weten of heb je vragen over onze manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Merken waar we met trots voor werken

FLAIM US

(0162) 457 391

info@flaim.nl

Heuvel 14, 4901 KC OOSTERHOUT, NEDERLAND