Expertise

EXPERTISE

FLAIM.

Strategie en effectiviteit staan bij ons als creative agency centraal, waarbij de inzichten van strategie succes structureel maken. Creativiteit en doordacht gebruik van technologie zorgen voor concrete resultaten. Hierin onderscheiden we als creative agency vier pijlers:

STRATEGIE

Wat maakt dat ene product, die dienst of organisatie nu net anders? Door technologische ontwikkelingen is er meer mogelijk dan ooit en lijkt alles steeds meer op elkaar. Het onderscheid zit in merkbeleving.

Lees meer >

 

BRANDING

Bouwen en onderhouden van merken is ons dagelijks werk. Branding zit in ons dna. Op basis van de strategie volgt de creatieve briefing voor de branding. Nu is het zaak alle kansen en mogelijkheden van het communicatieconcept te benutten met een slimme contentstrategie en uitdagende boodschappen en tools.

Lees meer >

CAMPAGNES

Na strategie en branding volgt de campagne. We ontwikkelen thema campagnes, lanceringscampagnes, activaties, interne motivatie campagnes en events & beurzen. Online marketing is altijd een cruciaal onderdeel van de mix, maar dat we combineren we met offline communicatie, omdat ze elkaar merkbaar versterken.

Lees meer >

 

CONTENT

We vertelden al dat de lange termijn belangrijk is voor ons en de plannen die we maken. Dat komt ook tot uiting in contentstrategie├źn en contentcampagnes. Met content willen we klanten en prospects van opdrachtgevers informeren, binden en verleiden. Op die manier bouw je vertrouwen op, word je zien als autoriteit en groeit de merkvoorkeur.

Lees meer >

FLAIM US

(0162) 457 391

info@flaim.nl

Heuvel 14, 4901 KC OOSTERHOUT, NEDERLAND