BECKERS RETAIL
Snackgigant Beckers is onderdeel van de IZICO Foodgroup. Het ontwikkelen en bereiden van kwalitatieve en innovatieve producten staat voorop. Zonder concessies te doen aan smaak, want daar draait tenslotte alles om.

Beckers retail

UITDAGING // Beckers introduceert ovenproducten binnen het retailkanaal. Vertrouwd lekkere producten, maar op een andere, innovatieve manier klaargemaakt. Juist op de winkelvloer spelen verpakkingen een belangrijke rol in het aankoopproces en daarom kregen wij de opdracht een hot ontwerp te maken voor deze overheerlijke producten.

AANPAK // Het startte met een verkenning van de markt. Geen straf, want we keken niet alleen naar de communicatie, maar ook naar de producten. En we kunnen met een gerust hart vertellen dat Beckers de lekkerste producten maakt. Dat wilden we natuurlijk ook laten zien. Daarom hebben we een lekker verpakkingsconcept gemaakt en de ijzersterke foodfotografie maakt het onweerstaanbaar.

TOOLS // Een complete verpakkingslijn voor ovenproducten voor het retailkanaal. Het concept is zo ontwikkeld dat productintroducties makkelijk binnen hetzelfde concept vormgegeven kunnen worden.