BEST WOOL CARPETS
Best Wool Carpets is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van vloerbedekking en tapijt gemaakt van wol. Ze exporteren wereldwijd en worden gezien als een betrouwbare leverancier van kwaliteitsproducten. Het bedrijf levert via retailers aan consumenten, levert direct aan de hospitality-markt (hotels en rederijen) en produceert voor derden.

BEST WOOL CARPETS

VRAAGSTUK

In een markt waarin weinig onderscheid is tussen leveranciers, willen we samen met FLAIM Best Wool Carpets juist gaan positioneren als een merk. Innovatie staat bij Best Wool Carpets voorop. We ontwerpen en produceren zelf en logistiek staan we sterk. Allemaal redenen waarom we in staat moeten zijn om emotionele meerwaarde te creëren met het merk Bestwool Carpets.

AANPAK

Middels diverse sessies zijn we gestart met het verwerven van inzichten in de retail wereld, hospitality markt en productie voor derden. Op basis van onze bevindingen hebben we met inzet van Merkhelder een strategie ontwikkeld die de basis vormde voor een communicatie concept dat Bestwool Carpets echt anders maakt.

TOOLS

Fotografie database, website brochures etc.