BEST WOOL CARPETS
Best Wool Carpets een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van vloerbedekking en tapijt gemaakt van wol. Ze exporteren wereldwijd en worden algemeen gezien als een zeer betrouwbare leverancier. Het bedrijf levert via retailers aan consumenten, levert direct aan de hospitality-markt (hotels en rederijen) en produceert voor derden.

BEST WOOL CARPETS

UITDAGING // In een markt waarin weinig onderscheid is tussen leveranciers, willen we Best Wool Carpets positioneren als een merk. Dat is een logische keuze, want innovatie staat bij Best Wool Carpets voorop. Het ontwerpt en produceert zelf, het controleert de logistiek en het biedt emotionele meerwaarde. Al dat potentieel werd onvoldoende benut.

AANPAK // We zijn gestart met het ontwikkelen van een strategie die recht doet aan Best Wool Carpets én die onderscheidend is, waarbij we inzichten hebben verworven in de retail-wereld, hospitality-markt en productie voor derden. Op basis hiervan hebben we een communicatieconcept ontwikkeld.

TOOLS // Het door ons ontwikkelde concept hebben we uitgerold en is te zien in fotografie, website, brochures en ander materiaal. Om in de toekomst alert en relevant te zijn organiseren we contentmeetings zodat Best Wool Carpets continu (online) aanwezig kan zijn.