Kenwood
Koken wordt al sinds 1947 een plezier met de stijlvolle en geavanceerde keukenapparatuur van Kenwood. Als expert op het gebied van voedselbereiding is het doel van Kenwood dan ook dat iedereen met groot gemak kwalitatieve resultaten behaalt in de keuken. En dat met een lach op het gezicht!

Kenwood - MjamTaart Cake & Bake Experience

VRAAGSTUK 

Kenwood kent een global aansturing. Maar de behoeften en manier van aanspreken van lokale markten verschillen. Het is van belang dat de global Kenwood look en feel zo wordt toegepast dat de Nederlandse markt zich er tot aangetrokken voelt. Aan Flaim de vraag daarmee aan de slag te gaan.

AANPAK

Na strategische sessies met het Merkhelder model hebben we de wereldwijde Kenwood strategie relevant gemaakt voor de Nederlandse consument. Deze vertaalslag is onder andere toegepast op het hoofdsponsorschap van Kenwood op een grote zoetwarenbeurs in 2019.

TOOLS

Op basis van het concept creëerden we verschillende activatie campagnes en creatieve uitwerkingen(o.a. online banners etc). Ook het design van de stand met o.a. verschillende productpresentatie sokkels, verfraaiing van de koksbuizen, animaties voor op de schermen en nog veel meer namen we voor onze rekening.