SPA Watermeester
Het natuurlijke mineraalwater van SPA® wordt na een lange ondergrondse reis gewonnen in het hart van de Belgische Ardennen. Het zit vol energie om de wereld te ontdekken. Al in1583 werd begonnen om het water van SPA® te bottelen en werden de eerste flesjes geëxporteerd. Tegenwoordig brengt SPA® een uitgebreid assortiment aan diverse soorten mineraalwater voor horeca en thuis. SPA® is hét mineraalwater!

SPA Watermeester

VRAAGSTUK 

SPA® heeft een nieuwe variant: SPA® Subtile. Puur water met een subtiele natuurlijke smaak zonder calorieën en suikers. Dat willen we als eerste op een aansprekende manier aan onze medewerkers laten weten en ervaren. Zij zijn tenslotte de beste ambassadeurs van onze producten. Aan FLAIM de vraag hoe dat aan te pakken.

AANPAK

We creëerden intern draagvlak door de medewerkers te laten inzien dat ze invloed kunnen hebben op succes. Dit bereikte we door in te haken op de influencer trend. Het moment om dat te doen was tijdens een Company Day. Op deze dag gaven we SPA® Subtile letterlijk een podium en spraken we het SPA® team aan om mensen uit hun eigen omgeving exclusief te laten kennismaken met SPA® Subtile. Samen hebben zij deze nieuw smaak variant verspreid over heel Nederland!

TOOLS

Hiervoor ontwikkelden we een digitale presentatie, sample kit, crew shirt, promotie materiaal en diverse leaflets.

KLANT