Werken bij

Graphic 
Motion Designer

Als Graphic Motion Designer zet jij ook vooral jezelf in beweging. Want het kan altijd beter. Jij bent een creatief ontwerper in hart en nieren en groeit door elke dag puntig en op niveau te presteren. Je bent creatief en een liefhebber van alles dat door beweging een goed verhaal vertelt. Jouw animaties boeien van begin tot eind. Soms heel kort, dan weer informerend. Je weet precies welke skills je moet inzetten voor een optimaal resultaat waarbij je graag samenwerkt met een team van specialisten. Je verliest het communicatieve doel nooit uit het oog en denkt graag in oplossingen volgens een duidelijke planning en briefing. Natuurlijk ben je altijd haantje de voorste als het gaat om het adopteren van de elkaar snel opvolgende ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van motion en design.

Jouw functie

Je bent een belangrijk onderdeel van het creatie-team en schakelt onder andere met onze Creatief Strateeg, Art Director en Creatief Project Manager om tot de beste motion based concepten en doorvertalingen te komen.

De basis

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding in een creatieve/design richting afgerond of je kan bewijzen dat jouw talent en denkvermogen zó groot is dat je dat papiertje echt niet nodig hebt;
  • Je hebt in ieder geval een aantal jaar ervaring bij een (online) bureau, bijvoorbeeld bij een reclamebureau, (web)designbureau, online marketing / digital / social media bureau;
  • Je weet (bijna) alles van Adobe Suite en After Effects;
  • Je weet hoe het in de praktijk werkt want natuurlijk is er ruimte voor eigen initiatief, maar je werkt ook altijd in dienst van de strategie en het merk, en dus ben je feitelijk ook ‘de creatieve handjes’ van de klant en het projectteam.

De winst

Misschien liggen de toffe mogelijkheden voor het oprapen voor je. Daarom hier nog even een betoog over wat jouw winst is in deze baan bij FLAIM: Ruimte om FLAIM en daarmee direct ook jezelf door te ontwikkelen door te werken met een vast team van professionals. Samen onze reputatie waar maken door te spetteren van creativiteit om zo mooie stappen te maken en van betekenis te zijn in ons vak. Lang verhaal kort: we open up opportunities!

De overeenkomst

We bieden een fulltime baan met een lekkere werkplek in een monumentaal pand in het historische centrum van Oosterhout. Vanzelfsprekend tegen een goed salaris. Met alle (technische) faciliteiten die je nodig hebt. En de beste collega’s om lekker mee te lunchen en op z’n tijd te proosten.

De werkgever

FLAIM is een self made creative agency (van de slager op de hoek naar werken voor A-merken, zonder fusies of overnames). Onze focus ligt op merkinhoud. We zijn grondig met strategie bezig. Merken bouwen en activeren. Met een kritische blik, open mind, hands on mentaliteit, duurzame strategie, sterke concepten en vernieuwend werk houden we organisaties en merken wendbaar en relevant in een snelle en veranderende wereld. Aan verkiezingen doen we niet. Our work is our price. Pitches winnen we wel graag. 

Met een groeiend team werken we op een hoog tempo, op een agile manier. Altijd met het oog op de bal.

Direct 
solliciteren

Dat mag natuurlijk ook als je denkt dat FLAIM jou beter gaat maken (en jij ons). Mail dan je cv en motivatie naar vacatures@flaim.nl