Werkwijze

WERKWIJZE

FLAIM.

Concreet en consistent

Bouwen en onderhouden van merken is ons dagelijks werk. Branding zit in ons DNA. Uit ervaring weten we dat doorslaggevende beslissingen vroeg in het proces worden genomen. Juist daar ligt onze kracht. Hoe eerder we betrokken zijn bij projecten, hoe groter de kans op effectief werk.

We hebben het analysemodel MerkHelder ontwikkeld. De uitgangspunten van dit model vormen altijd de basis van onze strategieën en communicatieconcepten. Het zijn de onmisbare pijlers waarmee we concreet en consistent werken aan merken.

Alles en iedereen is online en digitaal. Wij ook. Maar dat wil niet zeggen dat we offline communicatie beschouwen als oudmodisch of gedateerd. Integendeel, we combineren offline en online communicatie, omdat ze elkaar merkbaar versterken.

Creatieve projectteams met specifieke kwaliteit. Grondig en voortvarend. Het is en blijft met name mensenwerk. We werken al vanaf het allereerste begin agile. Ze hadden alleen nog geen naam ervoor. Zo houden we het tempo en de kwaliteit hoog, al 20 jaar.

Meer interesse gekregen in onze werkwijze? Klik dan hier voor meer informatie.

Flaim Cijfers

19

CONTENT ARTIKELEN

Gepost deze maand

7

INFOGRAPHICS

Ontwikkeld deze maand

13

LOPENDE

Campagnes

FLAIM US

(0162) 457 391

info@flaim.nl

Heuvel 14, 4901 KC OOSTERHOUT, NEDERLAND