Expertise

Creatie, content  
& socials

De lange termijn is belangrijk in de plannen die we maken – al laten we korte termijn buitenkansen natuurlijk nooit liggen.

De lange termijn planning komt ook tot uiting in contentstrategie en creatie- en contentcampagnes. Met content bouw je vertrouwen op, word je gezien als autoriteit en groeit de merkvoorkeur. Met content verbinden, informeren en verleiden we klanten en prospects voor opdrachtgevers.

Effective content

De schreeuw om online aandacht is enorm. Het is zaak dat de doelgroep eager to read and eager to watch is. Met ons programma Effective Content ontwikkelen we een uitgebalanceerde contentstrategie met heldere kalenders en briefings. Het is belangrijk te weten welke rol je als merk speelt bij je prospects en klanten. En via welke socials je dat kunt doen. Daarnaast bewaken we consistentie en monitoren we de resultaten. Indien nodig sturen we de contentcampagne bij – het is namelijk een dynamisch continuproces.

Format ontwikkeling

Herkenbaarheid en inhoud onderscheidt je van de schreeuwers. Consistentie is doorslaggevend. Daarom ontwikkelen we formats. Dat is maatwerk om te informeren, inspireren, overtuigen of entertainen. Al de formats ontwikkelen we in huis. Invulling van het format doen we ook, maar onze formats zijn zo sterk en richtinggevend dat opdrachtgevers ook zelf content kunnen creëren binnen het format.