Dit is
FLAIM

Op de Heuvel in Oosterhout hebben we FLAIM uitgebouwd tot een creative agency met een no-nonsense mentaliteit, breed georiënteerde kennis en kunde, heldere structuren en een duidelijke signatuur. We kunnen er veel over zeggen, maar ons werk spreekt voor zich.

Iets wat ambitieuze ondernemers en A-merken altijd heeft aangetrokken. Spraakmakend en effectief werk maken we al sinds 1999 en dat blijven we doen om onze belofte ‘We open up opportunities’ waar te maken.

ONS
DNA

Open en eerlijke communicatie. Duidelijke terugkoppeling. Transparante processen. Plus een flinke dosis can-do mentaliteit. We bouwen een productieve samenwerking op die standhoudt. Een open houding, zo min mogelijk hiërarchie en respect voor alle specialismen maken dat mogelijk.

FLAIM telt 17 mensen en daarnaast hebben we een schil met ervaren professionals om ons heen. Denk daarbij aan specialisten op het gebied van creatie, copy, fotografie, online marketing en events. Dat gaat om langdurige samenwerkingsverbanden zonder ruimte voor hiërarchie en met respect voor alle specialismen. Dankzij deze schil kunnen we razendsnel opschalen als een project daar om vraagt.