Expertise

Campagnes 
& activaties

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke campagnes. Campagnes die contact maken en ruimte voor contact bieden op elk moment van de buyer en user journey. Dus de volledige customer experience.

De ene keer volgt de communicatie de gedragingen van customers op de voet, een andere keer geeft communicatie de richting aan voor prospects, klanten en relaties. Het is dus belangrijk dat communicatie organisch en flexibel is.

Wij helpen organisaties om hun merk centraal te stellen in alle communicatie. Dat doen we in drie stappen:

1. Campagne strategie: impact begint met inzicht

We benaderen elke vraag met een unieke strategische oplossing. We ontwikkelen strategieën voor ondernemingen, merken en communicatie, altijd op basis van insights zodat we precies weten wat mensen beweegt.

2.
Campagne ontwikkeling

Onze kernovertuiging is dat creativiteit helpt om je profileren. Wij zijn een door ideeën gedreven bureau dat werkt vanuit een strategische basis. We zetten cultuur, technologie en creativiteit om in effectieve concepten die nauw verbonden zijn met strategie te ontwikkelen. We houden rekening met elk contactmoment van een volledige customer experience. 

Campagnes moeten niet uitsluitend effectief zijn in aanloop naar een aankoop, maar zeker ook na een aankoop. De gebruikservaring is belangrijk en langdurig en moet worden geoptimaliseerd. Elk contact is een kans. Ook (of juist) tijdens de gebruikservaring.

3.
 Campagne ontwerp

Elk goed idee verdient first class design. We brengen onze concepten tot leven: van DTP tot digitaal en van 3D tot animatie.

We ontwikkelen themacampagnes, lanceringscampagnes, activaties, interne motivatie campagnes en events & beurzen. Digital marketing is altijd een cruciaal onderdeel van de mix. We combineren dat met offline communicatie, omdat ze elkaar merkbaar versterken.

Samenwerking met onze opdrachtgevers

Van lokale start-ups tot grotere merken, we willen een partner zijn die gelooft dat creativiteit, optimisme en moed de uitgangspunten vormen die elke merkuitdaging en zakelijke challenge oplossen. We stellen samen met jou doelen en werken samen bij elke stap. Daarbij hanteren we korte lijnen en schakelen we flexibel. Onze focus is altijd samen vooruit gaan voor het best mogelijke resultaat. Kortom, we werken niet voor klanten, maar met klanten.