SATELLIET
Satelliet Meubelen is professioneel partner als het gaat om horeca- en projectmeubilair. In de afgelopen decennia is het een ijzersterk hospitality merk geworden, waarbij de focus van massa naar maatwerk is verlegd en Satelliet haar klanten wil verrassen.

Satelliet Meubelen jaarthema

VRAAGSTUK

Satelliet wil blijven inspireren. Met ons assortiment en onze dienstverlening, maar ook op andere manieren. Daarom kiezen we jaarlijks in overleg met FLAIM voor een thema dat het merk Satelliet versterkt en de dynamiek van de markt laat spreken.

AANPAK

We grijpen de jaarlijkse restyling van de catalogus aan als logisch moment om een merkvisie te ontwikkelen waar we strategic design en een copy concept aan koppelen dat een jaar lang richting geeft aan alle communicatiemiddelen. Dit houdt het merk steeds fris en zorgt voor een consistente merkboodschap én uitstraling.

TOOLS

Naast de catalogus ontwikkelen en maken we het productboek, kalender, stijlboek, site, advertenties, interne communicatietools tbv visie & product presentaties en de uitnodiging voor de open dagen.