Werken bij

Art
Director

Jij bent een Art Director: een creatieve superhero met conceptueel denkvermogen en het vermogen en de capaciteit om je in te leven in opdrachtgever en merkgebruiker. Met deze combi turbo-charge jij ideeën en designs. Je snapt het verschil tussen informeren, activeren en amuseren, en je laat het doel je design bepalen. Je bent een specialist in visuele communicatie en visual magic is jouw passie.

Jouw functie

Je werkt samen met een multi-disciplinair team dat bestaat uit merkstrategen, motion designers, copywriters, project managers en clientmanagers. Je maakt kick-ass concepten, campagnes en designs.

Jouw takenpakket bij FLAIM

 • In nauwe samenwerking met Strategie & Copy ontwikkelen van merk- en campagneconcepten. Je werkt er naartoe verantwoordelijk te zijn voor de creatieve output van het werk
 • Uitvoering van briefings en het behalen van bijbehorende deadlines
 • Proactief meedenken en uitvoeren van projecten
 • Je ontwikkelt verschillende concepten en vertaalt deze door, op basis van een heldere strategie of duidelijke briefing

Dit heb je, ben je en kan je

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde relevante HBO-opleiding, en bijbehorend werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign en ander tools van Adobe Creative Cloud;
 • Je hebt kennis van Adobe After Effects, Cinema 4D of Adobe XD;
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Een briefing interpreteren, challengen en aanvullen is voor jouw een “piece of cake”;
 • Je bent enthousiast en staat altijd “aan” voor inspiratie;
 • Je hebt ruime ervaring met merkactivaties op campagneniveau;
 • Je hebt oog voor details en een uitgebreid begrip van alle creatieve disciplines, zowel conceptueel als uitvoerend;
 • Je bent geen afwachter en hebt een pro-actieve “can do”-houding (als het niet linksom kan, probeer je rechtsom);
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Waarom FLAIM?

Misschien liggen de toffe mogelijkheden voor het oprapen en word je dagelijks benaderd door hele mooie bedrijven. Daarom nog even over jouw winst in deze baan bij FLAIM: je hebt volop ruimte om FLAIM en daarmee direct ook jezelf door te ontwikkelen. We hebben ambitie op inhoud. We werken vanuit een strategische basis, met een vast team van professionals, en zijn fully connected, met de klant en met elkaar. Samen maken we onze reputatie waar door met spetterende creativiteit mooie stappen te maken en van betekenis te zijn in ons vak.

What’s in it for you?

We bieden een fulltime baan met een lekkere werkplek in een monumentaal pand in het historische centrum van Oosterhout. Vanzelfsprekend tegen een goed salaris. Met alle (technische) faciliteiten die je nodig hebt. En de beste collega’s om lekker mee te lunchen en op z’n tijd te proosten. 

Is FLAIM de plek voor jou?

FLAIM is een self made creative agency, en daar zijn we trots op: van de slager op de hoek naar werken voor A-merken, zonder fusies of overnames. Onze focus ligt op merkinhoud en we zijn met 16 collega’s grondig met strategie bezig, met merken bouwen en activeren. Met een duurzame strategie, sterke concepten en vernieuwend werk houden we organisaties en merken wendbaar en relevant in deze snel veranderende wereld.

En we doen niet aan verkiezingen, but we love to win. Pitches bijvoorbeeld. Our work is our reward. It’s as simple as that.

direct
solliciteren

Dat mag natuurlijk ook als je denkt dat FLAIM jou beter gaat maken (en jij ons). Mail dan je cv en motivatie naar
vacatures@flaim.nl