Werken bij

Creative 
Designer

Elke dag puntig op niveau presteren, voortdurend vooruit kijken en werk maken van je eigen toekomst. Samenwerken met steengoede, kritische collega’s en blijven vernieuwen. Altijd op zoek naar beter. Continu scherp. Sommige mensen deinzen hiervoor terug, jij niet.

De allermooiste dingen maken. Dat staat voor jou vanzelfsprekend voorop. De lat ligt hoog, want je werkt vooral voor grote A-merken. Je werk is daarmee heel zichtbaar. Je ziet altijd meerdere oplossingen en werkt die ook uit. Je doet alles wel in overleg en volgens planning, want we geloven in ‘more talent, less ego’. Door nauw met elkaar te werken zijn we allemaal op ons best. We doen eigenlijk de godganse dag aan (co-)creatie waarbij jij ideeën fantastisch tot leven brengt met je designs. Je gaat werken in het Creatie-team en schakelt veel met onze Creatief Strateeg (voor creatief werk), het studiohoofd (voor daily business) en de Project Manager (voor briefings).

De match

Wij zijn zo’n bureau met een cultuur waar je echt bij moet passen om blij en succesvol te zijn. We zijn niet van het freewheelen en bla bla. Wat we doen moet goed zijn. Bij ons haal je je plezier vooral uit de inhoud van het werk, de trots op onze resultaten én het feit dat je jezelf elke dag verbetert. En dat zit er van nature in.

Waar hebben we het over

  • Het maken van sprekende, effectieve designs, passend bij de merkstrategie waarin je jouw diversiteit laat zien;
  • Het uitwerken van offline designconcepten en tools, maar ook veel online creatie;
  • Een soepele samenwerking met de Merk- en Creatief Strateeg en het Account-team;
  • Het op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen om te kunnen blijven verrassen en vernieuwen.

De basis

  • Je hebt minimaal een mbo opleiding in een creatieve/design richting afgerond of je kan bewijzen dat jouw talent en denkvermogen zó groot is dat je dat papiertje echt niet nodig hebt;
  • Je hebt in ieder geval een aantal jaar ervaring in een designrol bij een (online) bureau, bijvoorbeeld bij een reclamebureau, (web)designbureau, online marketing / digital / social media bureau of mogelijk een verpakkingsbureau;
  • Je weet (bijna) alles van Creative Cloud van Adobe;
  • Je weet hoe het in de praktijk werkt want natuurlijk is er ruimte voor eigen initiatief, maar je werkt ook altijd in dienst van de strategie en het merk, en dus ben je feitelijk ook ‘de creatieve handjes’ van de klant en het projectteam.

De winst

Misschien liggen de toffe mogelijkheden voor het oprapen voor je. Daarom hier nog even een betoog over wat jouw winst is in deze baan bij FLAIM: Ruimte om FLAIM en daarmee direct ook jezelf door te ontwikkelen op design gebied door te werken met een vast team van professionals waar je veel van kunt leren. Samen onze reputatie waar maken door te spetteren van creativiteit om zo mooie stappen te maken en van betekenis te zijn in ons vak. Lang verhaal kort: we open up opportunities!

De overeenkomst

We bieden een fulltime baan met een lekkere werkplek in een monumentaal pand in het historische centrum van Oosterhout. Vanzelfsprekend tegen een goed salaris. Met alle (technische) faciliteiten die je nodig hebt. En de beste collega’s om lekker mee te lunchen en op z’n tijd te proosten.

De werkgever

FLAIM is een self made creative agency (van de slager op de hoek naar werken voor A-merken, zonder fusies of overnames). Onze focus ligt op merkinhoud. We zijn grondig met strategie bezig. Merken bouwen en activeren. Met een kritische blik, open mind, hands on mentaliteit, duurzame strategie, sterke concepten en vernieuwend werk houden we organisaties en merken wendbaar en relevant in een snelle en veranderende wereld. Aan verkiezingen doen we niet. Our work is our price. Pitches winnen we wel graag. 

Met een team van 16 collega’s werken we op een hoog tempo, op een agile manier. Altijd met het oog op de bal.

Direct 
solliciteren

Dat mag natuurlijk ook als je denkt dat FLAIM jou beter gaat maken (en jij ons). Mail dan je cv en motivatie naar
vacatures@flaim.nl