Werken bij

OFFICE 
MANAGER

Gaat dat lukken? Zeker! Can do! Die uitspraak kenmerkt jou als onze nieuwe Office Manager. Getting it done make us smile. Dat doen we allemaal bij FLAIM. We zijn bescheiden. Misschien wel te. Maar daardoor ook goed in wat we doen: blijven verrassen met ijzersterk creatief werk. Als Office Manager zorg jij dat alles voor je collega’s en het pand goed geregeld is!

Het gaat lekker. Zelfs in deze uitdagende tijden blijven we groeien en mooie projecten doen. En daar zijn we trots op. Met klanten als Spa, Remeha, Kenwood en Gaslicht.com bouwen we dagelijks aan een sterker merk én een hechtere samenwerking. Ondernemend, creatief, betekenisvol en eigenzinnig nuchter in strategisch en creatief werk. Dat is wat ons kenmerkt! Het continu streven naar ontwikkeling van onszelf en voor onze opdrachtgevers leidt tot een bevlogen bureaucultuur. Dat is waarom FLAIM overtuigt!

Onze sympathieke pragmatische rots in de branding

Als Office Manager ontpop jij je tot de rots in onze branding als het gaat om projectadministratie, HR en facilitymanagement. Je bent sympathiek, gedreven en gebrand op het leveren van goed werk. Ofwel zoals wij het noemen: fired up. Jouw aanwezigheid zorgt voor energie en houdt iedereen op een positieve manier scherp. Die puntjes op de i? Die zet jij. Met plezier. Wij zijn een mensenclub en jij een mensenmens. En dat maakt iedereen beter!

 

Dit ga je doen

 • Jij bent de grote zus van de collega's. Jij staat klaar voor ze, bent een luisterend oor, helpt ze bij facilitaire zaken;
 • Je regelt alles voor de HR van onze FLAIMers. Contracten, vrije dagen, ziekmeldingen, declaraties. Net als dat personeelsuitje waar we nu al zin in hebben. Zo organiseer je samen met de directeur een soepele HR;
 • Je zorgt dat ons prachtige pand (nog beter) uit de figuurlijke verf komt. Zo regel je het onderhoud en heb je goed contact met de gemeente. En door je creatieve en scherpe oog kom je ook nog eens met suggesties om ons kantoor en de werkruimtes nog fijner en meer FLAIM te maken.
 • Je bent verantwoordelijk voor een up-to-date projectadministratie. Urenregistraties, facturen, analyses van projectresultaten;

Je bent proactief en steekt graag je handen uit de mouwen.

Functie eisen

FLAIM bestaat uit 17 creatieve en eigenzinnige karakters. Daar moet je dus bij passen!   Jij herkent je dan ook helemaal in onderstaande kenmerken:

 • Je bent proactief en steekt graag je handen uit de mouwen;
 • Een havik is jaloers op jouw oog voor detail;
 • Je kijkt altijd hoe dingen beter kunnen;
 • Je neemt en voelt verantwoordelijkheid;
 • Je houdt van mensen (en kunt er ook nog eens goed mee overweg);
 • Je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend;
  Het Office pakket ken je als geen ander. Dus even iets maken in Word, Excel of Powerpoint? Eitje! Misschien heb je ook al ervaring met financiële programma's als Exact. Dat zou een mooie pré zijn.

Dit maakt ons FLAIM

Wij zijn een creative agency in hartje Oosterhout. Met 15 eigenzinnige karakters in huis bouwen we duurzame merken om van te houden. We zijn fired up en geloven in de kracht van de werkelijkheid. En geven we er natuurlijk wel glans aan! Samen met onze klanten, die we zien als onze best friends of the family. En daar zijn we trots op. Net als op onze eigen FLAIMers. We lunchen dan ook elke dag samen (behalve in 2020) en vieren mooie momenten met een biertje. Creatief, nuchter en verrassend veelzijdig. Dat is FLAIM.

Direct 
solliciteren

Dat mag natuurlijk ook als je denkt dat FLAIM jou beter gaat maken (en jij ons). Mail dan je cv en motivatie naar marlonvac@flaim.nl