Mammoet

Road to cargo

Klant
Mammoet
Expertises
Merkstrategie
Disciplines
Online campagne, print, POS promotie, activatie

Zo zijn we begonnen...

Mammoet Road cargo is gespecialiseerd in exceptioneel transport. Bij het vervoeren van dergelijke exceptionele ladingen komt heel wat kijken. Het vereist ervaring, specialistische kennis en een gesmeerde organisatie. Mammoet Road Cargo is binnen Europa al jarenlang een betrouwbare vervoerspartner op dit gebied en rijdt dagelijks met meer dan 100 transportcombinaties kriskras door Europa.

Kans

Het samenwerken met klanten, partners en concurrenten is voor Mammoet Road Cargo steeds meer een grote succesfactor. Hoe kunnen we het merk Mammoet Road Cargo het vliegwiel van het aangepaste businessmodel laten zijn?

Een kwalitatief communicatieconcept dat alle spelers en potentiële werknemers binnen de hedendaagse transportwereld aanspreekt is het antwoord.

Aanpak

We zijn gestart met een aantal sessies om het merk Mammoet Road Cargo in kaart te brengen. Op basis van deze merkstrategie is een nieuw communicatieconcept ontwikkeld. Er is bewust gekozen voor een Engelstalig concept om het internationale karakter te onderstrepen. ‘Your challenge is what drives us’ dekt letterlijk en figuurlijk de lading en toont de power en veelzijdigheid van Mammoet road Cargo.

Mammoet - Road to cargo

Output

De start was de aanpassing van de huisstijl. Deze is doorgezet in de website, banieren, correspondentie materiaal, visitekaartjes en templates.

Voor het 20 jarig jubileum bedachten we een aangepaste tijdelijke slogan: ‘20 years of passion is what drives us’.

Meer weten
over deze case?

Ik ben Tahnee en vertel je graag alles over deze case!