Branding

Branding maakt merken succesvol

Branding is de onmisbare vertaalslag van merkpropositie naar creatieve strategie en uiteindelijk creatie. Ook is het een op veel manieren te interpreteren begrip. Wij hebben een vaste werkmethodiek om alle mogelijke oplossingen te onderzoeken en creëren. Of het nu merknamen, beeldmerken of communicatieconcepten betreft. Met onze gretige ‘can do’ mentaliteit ruilen we problemen in voor oplossingen. Uiteindelijk draait het hier om het talent van ons team. We maken graag de klant van de klant trots met mooi en vooral goed werk dat je wilt zien.

Agile werkproces voor duurzame branding

Bouwen en onderhouden van merken is ons werk. Branding zit in ons DNA. Met een agile werkproces vertalen we die kaders van de creatieve strategie naar de fase waarin we met strategic copy en design de basis leggen voor langdurige effectiviteit. Dit is het communicatiefundament. Vanuit hier vertalen we alle kansen en mogelijkheden naar het communicatieconcept en de daarbij horende slimme contentstrategie, uitdagende boodschappen en tools.

Zo kun je bij ons terecht voor onder andere naamontwikkeling, logo- en huisstijlontwerp, platformen voor identity, communicatie en packaging en de grafische doorvertaling van merken en nieuwe concepten. Alles voor merken die nu én in de toekomst impact willen maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van branding voor jouw merk of organisatie? Neem vrijblijvend contact op, we inspireren je graag.

Hoe maakt FLAIM je merk sterker?

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Tahnee Oomen onze Creatief Strateeg.

FLAIM US

(0162) 457 391

info@flaim.nl

Heuvel 14, 4901 KC OOSTERHOUT, NEDERLAND